Chat didn't show user.

Post Reply
wingedpotato
Posts: 107
Joined: 16 Jan 2018, 06:10
Name: Andy
Location: Indonesia

Chat didn't show user.

Post by wingedpotato » 16 Aug 2018, 09:29

Hello Rukovoditel Team,

I want to report a bug in Extension using the Chat Button.
I've manage to capture it. Here's the case,

1. I've created chat settings.
1. Chat settings.jpg
2. The I've assign the group access to user
2. User Settings.jpg
3. But when I type the name of the user, it didn't show. Note: the other offline user is shown BTW. :roll:
3. No Chat.jpg
4. But when I create a group chat and tried to add the user that didn't show up, the user poped out. :o
4. Group Exist.jpg
I don't know if this occurs only to me. But please check it.

Thank you

User avatar
support
Site Admin
Posts: 1556
Joined: 19 Oct 2014, 18:22
Name: Sergey Kharchishin
Location: Russia, Evpatoriya

Re: Chat didn't show user.

Post by support » 16 Aug 2018, 09:47

As I can see you want to say issue with Search function and by default user is on list?

wingedpotato
Posts: 107
Joined: 16 Jan 2018, 06:10
Name: Andy
Location: Indonesia

Re: Chat didn't show user.

Post by wingedpotato » 16 Aug 2018, 11:29

Yes, the issue is with Search Button and the chat list.
I can't find the user I want to chat with.

I don't get what you mean with the default user is on the list. But, for example above, current user "Andy" can't Search or chat with user "Leny" because user "Leny" is not listed in chat list or searched using the search function.

User avatar
support
Site Admin
Posts: 1556
Joined: 19 Oct 2014, 18:22
Name: Sergey Kharchishin
Location: Russia, Evpatoriya

Re: Chat didn't show user.

Post by support » 16 Aug 2018, 12:16

Is there any users listed?

wingedpotato
Posts: 107
Joined: 16 Jan 2018, 06:10
Name: Andy
Location: Indonesia

Re: Chat didn't show user.

Post by wingedpotato » 16 Aug 2018, 12:57

Yes, most of is offline though.
And not all of the user assigned group is listed.

You can try the application.
I'll send the description via PM.

Post Reply