Linebreaks in table filled by API

Ask your questions here.
Post Reply
Jochen
Posts: 40
Joined: 13 Feb 2018, 20:45
Name: Joachim Suehlo
Location: Germany Hannover
Company Name: b-prisma

Linebreaks in table filled by API

Post by Jochen » 09 Jun 2018, 19:09

Rukovoditel: 2.2
I have a multi line text field with content that shows correctlyin Rukovoduitel with linebreaks that I put in while filling those fields with text (left side of the image).
When I want to show the content of the fields via the API extension, the linebreaks have disappered (see right side of image).
Do you have any idea, how to get linebreaks there?

Image

User avatar
support
Site Admin
Posts: 1383
Joined: 19 Oct 2014, 18:22
Name: Sergey Kharchishin
Location: Russia, Evpatoriya

Re: Linebreaks in table filled by API

Post by support » 09 Jun 2018, 20:33

Found issue. Please unpack and replace attached file to plugins\ext\classes\
Let me know if issue is fixed.
Attachments
api.zip
(4.18 KiB) Downloaded 21 times

Jochen
Posts: 40
Joined: 13 Feb 2018, 20:45
Name: Joachim Suehlo
Location: Germany Hannover
Company Name: b-prisma

Re: Linebreaks in table filled by API

Post by Jochen » 09 Jun 2018, 20:44

Works perfectly. Thank You very much, Sergey!

Post Reply